#404 Entity Rendering is bugged when using a parachute

Open
opened 1 month ago by heirloom_carrot · 2 comments

Title is self-explanatory. See attached image for some proof. Everything I know about the issue is detailed as follows:

  • I know for certain that this applies to cold parachutes being used over land, but don't doubt that it applies elsewhere.
  • The specifics of the rendering glitch: the half of the mob facing the player doesn't render, or renders with low alpha. The other half of the mob renders fine.
Title is self-explanatory. See attached image for some proof. Everything I know about the issue is detailed as follows: - I know for certain that this applies to cold parachutes being used over land, but don't doubt that it applies elsewhere. - The specifics of the rendering glitch: the half of the mob facing the player doesn't render, or renders with low alpha. The other half of the mob renders fine.
heirloom_carrot commented 1 month ago
Poster

This bug also only happens when you are relatively far from the mob in question, it doesn't happen when you are within 5 blocks it seems.

This bug also only happens when you are relatively far from the mob in question, it doesn't happen when you are within 5 blocks it seems.
heirloom_carrot commented 1 month ago
Poster

More info: this bug also happens to skyroot chests. It also only happens in first person.

More info: this bug also happens to skyroot chests. It also only happens in first person.
Sign in to join this conversation.
No Milestone
No Assignees
1 Participants
Due Date

No due date set.

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
Cancel
Save
There is no content yet.